Erotični sejem sLOVErotika ta konec tedna v Celju – Prvi večer praktično darilce za obiskovalce

Na celjskem sejmišču bo od jutri do nedelje zvečer 8. mednarodni erotični sejem sLOVErotika. Sejemska vrata se bodo jutri odprla ob 17. uri in zaprla ob 1. uri zjutraj, enak odpiralni čas bo tudi v soboto, v nedeljo pa bo sejem mogoče obiskati med 15. in 22. uro. V treh večerih se bo pod budnim očesom voditeljskega para Oriane Girotto in Tadeja Briclja odvilo 47 nastopov zvezdnic in zvezdnikov iz prve lige evropske zabavne industrije za odrasle, bogato ponudbo pa napovedujejo tudi razstavljavci. Podrobno o razstavljavcih, programu in nastopajočih na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.

Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. Za tretji sejemski dan v nedeljo so v Celjskem sejmu pripravili posebno akcijo 3 + 1. Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Posebnega darila pa bodo deležni tudi tisti, ki v sejemskih dneh praznujejo – če bodo na dan obiska sejma praznovali rojstni dan, jim bomo vstopnico podarili. Praktično darilce pa bodo prvi večer prejeli vsi obiskovalci sejma. 

Obiskovalci bodo izbrali najboljši nastop

Na 8. sLOVErotiki bo nastopilo 10 zvezdnic in zvezdnikov. Za povečan srčni utrip predvsem ženskega dela občinstva bodo med drugim poskrbeli postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire. Angelo, Juan Carlos – JC in Melvyn obiskovalkam 8. sLOVErotike sporočajo, da zanje pripravljajo prav posebna presenečenja. Moški del občinstva pa si lahko podobno obeta od skupnega nastopa treh pornes, Madžarke Dolly Diore, Čehinje Alexis Crystal in Rusinje Lole Taylor, ki se je v zadnjih dveh letih zavihtela med najprepoznavnejše mlade upe v svetu zabave za odrasle.

Nastopajoči, ki bo najbolj navdušil obiskovalce, bo prejel posebno nagrado 8. sLOVErotike za najboljši nastop. Glasovanje bo potekalo na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si. Obiskovalci pa bodo lahko za vroče posnetke od blizu poiskali svoje zvezde in junake v uradnem selfie kotičku sLOVErotike.

Od erotičnih pripomočkov do erotičnih čokoladnih izdelkov

Sejemsko dogajanje bo zaokroževala bogata ponudba modnega erotičnega perila, korzetov vseh vrst – med letošnjimi novostmi so tudi unikatni korzeti in nakit Ines Pečan iz butika Polmesec -, nogavic in obutve. V ponudbi bodo erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati in darilni program. Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov in umetniških slik, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami. Poskrbljeno bo tudi za sladko razvajanje – obiskovalci se bodo lahko posladkali z lizikami, bomboni in medenjaki erotičnih oblik. Obiskovalci pa bodo lahko izbrali tudi med drznimi mini vaginicami s krilci – provokativnim modnim dodatkom Flying Pussy domače kreatorke Karmen Medvedek.