V Celju ta konec tedna že 9. erotični sejem sLOVErotika – Prvi večer praktično darilce za obiskovalce

Na celjskem sejmišču bo od jutri do nedelje zvečer 9. mednarodni erotični sejem sLOVErotika. Sejemska vrata se bodo jutri, v petek odprla ob 17. uri in zaprla ob 1. uri zjutraj, enak odpiralni čas bo tudi v soboto, v nedeljo pa bo sejem mogoče obiskati med 15. in 22. uro. V treh večerih se bo pod budnim očesom voditeljskega para Oriane Girotto in Tadeja Briclja odvilo več kot 40 nastopov zvezdnic in zvezdnikov evropske zabavne industrije za odrasle – prvič tudi modna revija, bogato ponudbo pa napovedujejo tudi razstavljavci. Podrobno o razstavljavcih, programu in nastopajočih na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.

Sejem lahko obiščejo polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. Za tretji sejemski dan v nedeljo so v Celjskem sejmu pripravili posebno akcijo 3 + 1. Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Vse štiri osebe morajo sočasno vstopiti na sejem. Posebnega darila pa bodo deležni tudi tisti, ki v sejemskih dneh praznujejo – če bodo na dan obiska sejma praznovali rojstni dan, jim bodo vstopnico podarili. Praktična darilca pa bodo ob nakupu vstopnice deležni tudi tisti, ki bodo sejem obiskali prvi večer v petek.

Obiskovalci bodo izbrali najboljši nastop
Na 9. sLOVErotiki bo nastopilo 10 zvezdnic in zvezdnikov. Za povečan srčni utrip predvsem ženskega dela občinstva bodo med drugim poskrbeli postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire Melvyn, Ronnie in Tyson. Moški del občinstva pa si lahko podobno obeta od vročih nastopov treh pornes Simony Diamond, Tyre Moon in Mire Cuckold ter treh vrhunskih striptizet Bonite, Charlie in Giselle. Simony Diamond se bo v vroči telovadbi za dva na odru pridružil še Yves Morgan. V spremljevalnem programu, kot gostja sejma se v organizaciji razstavljavca na sLOVErotiko vrača domača pornesa La Toya, ki je pred kratkim posnela nov film za odrasle.

Nastopajoči, ki bo najbolj navdušil obiskovalce, bo prejel posebno nagrado 9. sLOVErotike za najboljši nastop. Glasovanje bo potekalo na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si. Obiskovalci pa bodo lahko za vroče posnetke od blizu poiskali svoje zvezde in junake v uradnem selfie kotičku sLOVErotike.

Erotični pripomočki in izdelki za lepšo spolnost
»Predstavljajte si, da udobno ležite na svoji postelji. V sobo nenadoma vstopi vaša najljubša erotična igralka in začne izpolnjevati vaše najbolj skrite potrebe. Ali sanjate? Morda, morda pa uporabljate tehnologijo virtualne resničnosti,« svoj ViarBox predstavlja podjetje Viar. Trg virtualne resničnosti je po njihovih besedah trenutno eden najbolj rastočih trgov na svetu. Uporablja in razvija se predvsem na področju video iger, erotične industrije, medicine, v vojski itd. ViarBox, ki ga bo mogoče spoznati na sejmu, skupaj s pametnim telefonom omogoči realno izkušnjo, kjer smo uprizorjeni kot igralec v erotični vsebini.

Obiskovalci bodo lahko izbirali še med ponudbo modnega erotičnega perila in drugih oblačil. V ponudbi bodo erotični pripomočki in izdelki za lepšo spolnost priznanih blagovnih znamk (lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati, darilni program …). Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov, še več bo različnih masažnih salonov in nočnih klubov z erotično obarvanimi tematskimi zabavami – tudi največji nudistični klub z wellnessom in hotelom v Avstriji. Poskrbljeno bo za sladko razvajanje.

Na sejmu bo tudi Spletno oko, prijavna točka, ki slovenskim uporabnikom interneta že od leta 2007 omogoča anonimno prijavo posnetkov spolnih zlorab otrok in domnevno nezakonitega sovražnega govora.

9. sLOVErotika prinaša še novo scensko podobo odra in tribuno za gledalce. Tudi gostinska ponudba bo prilagojena tematiki sejma. Za izvajalca gostinstva na sejmu Mestni vrt Žalec – craft pivnica/kavarna so jo pripravili chefi Galerije okusov. Na svoj račun bodo prišli tudi zahtevni ljubitelji piva, saj bodo v ponudbi craft piva.

O avtorju