Jubilejna 10. sLOVErotika z novimi presenečenji – Najbolj vroči sejem letos od 1. do 3. decembra

Veseli december se bo letos tudi čisto zares začel veselo. Veselo in vroče, saj bo od 1. do 3. decembra v Celju največji vroči dogodek za odrasle v regiji, jubilejni 10. erotični sejem sLOVErotika. Kaj so za jubilej pripravili v Celju? Sejem bo v novi, večji dvorani L1, ki bo omogočila več intime in nova vizualna doživetja. Posebno pozornost pa je letos organizator Celjski sejem namenil novim, atraktivnim vsebinam, ki si jih bodo obiskovalci lahko ogledali na glavnem odru sejma ter v treh spremljajočih mini teatrih.

Stric iz ozadja izpostavlja tantrično spolnost
»Vsekakor bi v jubilejnem letu celjskega erotičnega sejma izpostavil dogajanje v mini teatrih, in sicer v prvi vrsti teater Tantra Experiences, ki prihaja na sLOVErotiko na željo velikega dela občinstva, pobliže pa bo predstavil umetnost zapeljevanja in masaže ter čutnost tantrične spolnosti. Teater Fantasy Adventures bo namenjen izključno obiskovalkam, posebej ljubiteljicam izklesanih teles vročih slačifantov ter doživetij v slogu 50 odtenkov sive, medtem ko bo teater X Files nedvomno navdušil gejevsko in lezbično publiko ter ljubitelje trdoerotičnih performansov v živo,« sejemsko dogajanje povzema eden največjih domačih poznavalcev tega področja in strokovni sodelavec oz. stric iz ozadja sejma Max Modic.

Tudi letos bo vrhunec vsakega večera predstavljal nepogrešljivi trdoerotični performans v živo na glavnem odru in v mini teatru X Files, prav posebna paša za oči pa bodo predstavnice in predstavniki evropske zabavne industrije za odrasle, na čelu z Angelino Brill, Coco De Mal in Nomi Melone. Ker pa sLOVErotika ni namenjena samo močnejšemu spolu, bodo zveste obiskovalke prišle na svoj račun ob artističnih vragolijah slačifantov iz razvpite skupine Hunks of Desire. Obiskovalce pa bosta dodatno ogrevali tudi vroči dekleti – tudi striptizeta Bonita, ki je prejela zadnjo nagrado obiskovalcev za najboljši nastop na sejmu.

Preizkušeni voditeljski par v petek in nedeljo v družbi posebnega gosta
Več kot 70 nastopov v treh večerih bosta napovedala preizkušeni voditeljski par Oriana Girotto in Tadej Bricelj. Da se bosta lažje prebila skozi dinamični in programsko raznovrstni erotični sejem, se jima bo v petek in nedeljo na odru pridružil poseben gost. Mojster provokacije, ki ga bomo že prihodnji teden spoznali v prav posebnih vlogah.

Med showi na odru in v mini teatrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo modnega erotičnega perila. V ponudbi bodo erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati in darilni program. Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami. Poskrbljeno bo tudi za sladko razvajanje.

Prva dva večera do 1. ure zjutraj – Akcija 3 + 1 v nedeljo
10. sLOVErotiko bo prva dva večera (petek in sobota, 1. in 2. december) mogoče obiskati med 17. in 1. uro zjutraj. V nedeljo pa bo sejem obiskovalce gostil od 15. do 22. ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. V Celjskem sejmu so tudi letos ohranili posebno akcijo 3 + 1 za tretji sejemski dan v nedeljo (3.12.). Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Vse štiri osebe morajo sočasno vstopiti na sejem. Darila pa bodo znova deležni tudi tisti, ki na dan obiska sejma praznujejo rojstni dan, saj jim bodo vstopnico za obisk sLOVErotike podarili.

V Celjskem sejmu obiskovalce vabijo, da si podrobnejše opise nastopajočih erotičnih zvezdnic in zvezdnikov ogledajo na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.

O avtorju