POREDNA SPOGLEDLJIVKA BONITA

Kdo je Bonita?

Bonita je nadpovprečno aktivna članica atraktivnega in mednarodno priznanega kolektiva eksotičnih plesalk Angels Of Sin, grešnih angelov torej, ki širom po svetu zabavne industrije za odrasle širijo zavedanje o lepotah ženskega telesa in umetnosti striptiza. Že med študijem medicine je poskusila nastopati na modnih stezah kot manekenka, a so jo pogosto zavrnili, češ da je njena postava preveč razkošna za manekenski poklic.

Kako osvaja svoje občudovalce?

Bonita se od svojih kolegic razlikuje po porednosti in ljubezni do fetišev, kar pride najbolj do izraza med njenimi ekstravagantnimi nastopi, ko se na odru pojavi oblečena kot nuna ali pa v policijski uniformi. Tega, da dildo spada med njene največkrat uporabljene rekvizite, verjetno ni treba posebej poudarjati. Tako kot na odru rada eksperimentira tudi v seksu. Zaveda se namreč, da ji njeno telo ponuja obilico rajskih užitkov.

Kakšna je njena filozofija?

Bonitina največja vzornica je Marilyn Monroe, zimzelena ikona glamurja in spolne privlačnosti. Nekateri jo imenujejo lepotica dneva, drugi prijateljica noči, a kakorkoli že, Bonita je pravi seksualni stroj, ki ga poganja erotična energija, zato je na odru neustavljiva in simpatično razvratna, prav tako ji nikoli ne zmanjka volje do eksperimentiranja z občinstvom.

Kaj jo privlači pri moških?

Rada ima postavne, razgledane in samozavestne moške, ki znajo streči ženskim potrebam in razumeti njihove muhe. Njihovi pohotni pogledi pod odrom jo vzburjajo in spodbujajo k še drznejšim nastopom. Ob ekipi, s kakršno sodeluje, ji to vedno znova uspeva. Uživa v vsaki minuti erotičnega plesa, s katerim pritegne veliko čudovitih ljudi, predvsem seksi moške, ki si jo želijo pobliže spoznati.

Kje jo lahko srečate?

Pravi, da so potovanja najlepši del njenega poklica. In kdor rad potuje na krilih erotične energije, bo Bonito prej ali slej srečal. Ena od prednosti, ki jih prinaša njena popularnost, je tudi to, da lahko sama izbira mesta in lokale, kjer bo nastopila.

Spletna stran:
http://www.hotstuffentertainment.ie