OGNJEVITA ARTISTKA CHARLIE

Kdo je Charlie?

Charlie je vroča in temperamentna temnolaska, ena najbolj iskanih in zaželenih striptizet iz mednarodno priznane artistične skupine Angels of Sin. Charlie, ki s svojim telesom in umetniškimi tetovažami buri moško domišljijo, je pri sedmih letih začela vaditi balet, a ga je kot najstnica opustila, da bi zgodnjih dvajsetih postala ena najbolj seksapilnih eksotičnih plesalk na Irskem in v Združenem kraljestvu. Vmes se je preizkusila kot model za nekatere svetovno znane kozmetične znamke, a jo je enolično delo kmalu začelo dolgočasiti, zato si je poiskala bolj dinamičen poklic. Za slovensko občinstvo bo tokrat nastopila prvič.

Kako osvaja svoje občudovalce?

Charlie je visokorasla lepotica, ki jo odlikujeta neprekosljiva eleganca in neverjeten artistični potencial, njeni nastopi pa so neposredno povabilo na ognjeviti ples od strasti razgretih teles. Charlie skrbno izbira soplesalce, ki se morajo najprej izkazati na plesišču, potem pa še med rjuhami. Priljubljena slačipunca že s svojo pojavo na odru vsakič znova obljublja pravo poslastico za vse občudovalce, ki je nikoli ne pozabijo, ko jo enkrat spoznajo v živo.

Kakšna je njena filozofija?

Charlie je pripravljena storiti vse, da moške z odrskimi ekshibicijami spravi ob pamet. Ponosna je na svoje telo in izbrušeno umetnost razgaljanja zapeljivih oblin, njena posebnost pa so nepredvidljivi živi nastopi, s katerimi dodobra razgreje obiskovalce specializiranih klubov in erotičih sejmov. Charlie poudarja, da je potrjena ekshibicionistka, včasih malce trmasta, zmeraj pa zelo odločna in precej razvratna. In vse to zna do popolnosti vključiti v svoje nastope.

Kaj jo privlači pri moških?

Charlie poudarja, da so ji najbolj všeč tisti pripadniki močnejšega spola, ki so simpatični, družabni, sončni in v vseh pogledih pozitivne osebe s poudarjenim erotičnim nabojem. Od moških zahteva tisto, kar jim tudi daje: da prebudijo njeno erotično domišljijo tako, kot Charlie prebuja njihovo.

Kje jo lahko srečate?

Charlie, ki je na področju umetnosti eksotičnega plesa dosegla vrh, vse pogosteje razmišlja o tem, da bi se podala tudi v vode zabavne industrije za odrasle in svoj temperament preizkusila še pred kamero v dinamičnih trdoerotičnih prizorih. Do njene končne odločitve pa jo lahko občudujete na razgaljenih glamuroznih prireditvah in na odrih vseh pomembnejših nočnih klubov in erotičnih sejmov.

Spletna stran:
http://www.hotstuffentertainment.ie