ZAPELJIVA TIGRICA GISELLE

Kdo je Giselle?

Malo je tako zabavnih in zapeljivih deklet kot je Giselle, pravijo njene kolegice iz mednarodno priznane artistične skupine Angels Of Sin. Njena spretnost na odru je neprekosljiva, njena eksotična tehnika plesa ob drogu pa nepozabna. Giselle se je naprej uveljavila v svetu modne in akt fotografije, potem pa se je preselila na odre razvpitih nočnih klubov, kjer je sprostila erotično energijo in dala duška svoji ljubezni do plesa in striptiza.

Kako osvaja svoje občudovalce?

Giselle je profesionalka, ki rada vzburja in zapeljuje svoje občudovalce in ko enkrat doživite njen nastop v živo, vam bo takoj jasno, zakaj s tako lahkoto osvaja moško domišljijo. Giselle razganja od erotične energije, na odru pa prepriča tako s čutnostjo kot s svojimi eksotičnimi veščinami. Tisto, kar želi posredovati publiki, so samozavest, sreča in sproščenost ter navdušenje nad lepoto in skladnostjo ženskega telesa v gibanju.

Kakšna je njena filozofija?

Giselle rada eksperimentira tako v življenju in ljubezni kot na odru in v svojem poklicu. Skrbno nabira nove izkušnje in uživa v italijanski kuhinji, med njene najljubše hobije pa se uvrščata gledanje filmov ter skrb za zdravo in razgibano življenje. Vsak dan najmanj dve uri preživi v telovadnici, ker verjame v zdravega duha v zdravem telesu. Zanjo sreča pomeni delati tisto, kar ji je v življenju najbolj všeč.

Kaj jo privlači pri moških?

Ker je Giselle v ljubezni zelo nepredvidljiva in brez predsodkov, morajo moški, ki želijo njeno naklonjenost, deliti tudi njene poglede na svet in spolnost. Všeč so ji moški z erotičnim potencialom, med smehom pa pove, da še z nobenim ni hodila več kot dva meseca. To pa zato, ker se je vmes zaljubila v njegovo punco. Ne mara pa moških brez hrbtenice in značaja, takih, ki pustijo, da jih njihove partnerke ovijajo okoli prsta.

Kje jo lahko srečate?

Giselle ljubi potovanja, ki jih v njenem poklicu nikoli ne zmanjka, zato jo boste pogosto srečali tam, kjer to najmanj pričakujete, vsekakor pa nikoli ne manjka tam, kjer so zabava, sproščeno vzdušje in erotična energija. Giselle je ljubljenka nočnih klubov, glamuroznih prireditev in sejmov erotike povsem svetu. In prav tam jo morate poiskati, če jo želite podrobneje spoznati.

Spletna stran:
http://www.hotstuffentertainment.ie