ŠARMANTNI POVRATNIK MELVYN

Kdo je Melvyn?

Melvyn je postavni plesalec iz mednarodno priznane artistične skupine Hunks Of Desire in se na željo obiskovalk lanskoletne sLOVErotike ponovno vrača na oder našega največjega erotičnega sejma. Njegovo izklesano telo je magnet za ženske poglede, zato ga redno in skrbno ohranja v dobri formi, pri čemer pazi, da bicepsi in tricepsi ne izgubijo tonusa in seksapila.

Kako osvaja svoje občudovalke?

Slovi kot zapeljivec, ki s svojimi občudovalkami rad pade v posteljo. Namerno ali slučajno, to bodo vedele le tiste, ki so ga spoznale od blizu. Tudi v Celju. Melvyn, ki drugače posel strogo ločuje od zasebnosti, je vajen dinamičnih predstav pred tisočglavo publiko, in prepričan je, da je za uspeh v njegovem poslu bistveno ujemanje postave, elegance in samozavesti.

Kakšna je njegova filozofija?

Po njegovem mnenju mora biti vsak resen slačifant depiliran, ker na ta način skladnost postave pride bolj do izraza. To, da je treba biti v tem poslu postaven, se razume samo po sebi, opozarja pa, da preveč nabildani tipi ženske prej odbijajo kot privlačijo. Na vprašanje, ali gre na odru vsakič do konca oziroma do nagega, odgovarja, da če ne pokažeš vsega, potem to ni pravi striptiz.

Kaj ga privlači pri ženskah?

Pri nežnejšem spolu občuduje obline, svobodomiselnost in razigranost, še posebej pa ga privlačijo ženske, ki ga ne pridejo gledat zgolj kot seksualni objekt. Slednjim polaga na dušo, da jih bo s svojim artističnim programom fasciniral in da bodo na koncu prav prijetno presenečene, še posebej, če so pričakovale zgolj klasično odmetavanje obleke ob spremljavi popularnih glasbenih uspešnic.

Kje ga lahko srečate?

Melvyn je poskočen, emocionalen, razburljiv plesni umetnik z izbranim okusom, zato ga boste srečali le v tistih klubih in na tistih odrih, ki dajo nekaj nase in slovijo po kakovostnem programu in izbrani publiki. Prav zato bo na sLOVErotiki letos nastopil že drugič. V prostem času se predaja nogometu, fitnesu in obiskovanju turističnih znamenitosti, kajpada s poudarkom na naravnih lepotah.

Spletna stran:
http://www.hotstuffentertainment.ie