S Karin sva že poleti na morju razmišljali, da bi morda letos najina partnerja povabili na erotični sejem. Sodelavka je bila lansko leto in je rekla, da je hudo. Bližal se je december in ko sva popoldan sedeli na kavi v Playi, je Nika kar naenkrat izstrelila: “Kaj je zdaj s sejmom, gremo ali ne?” “Itak”, se nisem obotavljala. Zmenili sva se, da gremo v petek, ker sta imela Karin in David že plane za soboto. ”A se rabimo kako posebno obleči?”, še vprašam Karin, ona pa mi reče,”pomojem bo najboljše, če boš kar naga” in se zasmeji. “Saj bi,” odgovorim,”ampak Maretu ne bi bilo najbolj prav, hi hi hi.”

Ja, vedno smo se odkrito pogovarjali okoli teh zadev. Čeprav sta Karin in David vseeno malo sramežljiva, mislim tako, če bi bilo treba kaj narediti z dejanji …

V petek po kosilu smo se zmenili, da se odpravimo po službi z enim avtom in da gremo prej še na buteljko v Pisker. Long story short, po uri smeha in zabave sta iz mize v nas buljili dve prazni buteljki … Sama nisem pila, ker sem morala zjutraj delati za magistrsko. Zato sem tudi vozila. Skratka, preden smo se odpravili na sejem, so bili moji sotrpini že precej gumijasti. Niti ne vem natančno, koliko je bila ura, ko smo prišli pred dvorano v Celju.

IMG_8230

“Noro, kakšna gužva”, se oglasi Mare. David mu pa ni ostal dolžen, ”ja , lej kok je potrebnega folka na svetu.” Na blagajni niti ni blo panike, je pa bila takoj, ko vstopimo notri in najina fanta zagledata na odru, koga drugega kot Murkota. In se je začelo: “Kam sta naju vidve pripeljale?”

Seveda se je nerganje tako hitro, kot se je začelo, tudi končalo, ker sta bili na vrsti dve, ju raje ne bom poimenovala … Hudi bejbi ni kej, huda teleščka. Sama nisem ravno izklesana, me je pa dovolj tam, kjer me je treba. Fantička sta kar malo spremenila obraza – v umirjeno veselo, ker ni pač vsak dan božič, da bi gledal kako se dve bejbiki ližeta in šlatata na odru. Svetlejša je mela res za moj okus preveč polne ustnice, ampak verjetno se moški ne bi kaj dosti branili, če bi tako polni (z botoxom, da ne bo pomote) končali na njihovih tičih. No pa pustimo sedaj to… Izgleda, da je Cabernet malo popustil, ker je Mare po koncu showa predlagal “refill”. Vratne mišice so kar same klicale po sprostitvi, zato sem si ob šanku tudi sama privoščila pivo.

Počasi srkamo vsak iz svojega kozarca in opazujemo množico. Vsi čisto blaženo radovedni. Kar naenkrat me Mare oplazi s kolenom in mi namigne, naj pogledam na desno h Karin in Davidu. No, svašta (pa tega ne rečem ponavadi)! Karin je “skrivaj” – očitno ni bilo skrivaj, če smo vsi videli – dala Davidovo roko sebi za kavbojke in se skrivala z objemom in malo bolj strastno poljubljala … “Ja, noro!” sem si rekla sama pri sebi, “to pa bo še zanimivo”. Ne vem, ali mu je želela pokazati, kako je postala mokra, ali kaj … Mislim, da jo je gledanje bejbik v živo čisto napalilo. Sem se začela spraševati, če jo te reči vzburjajo. Mislim to, ženska na žensko. No, ampak čisto iskreno, ko sem to opazovala, je tudi mene zaščemelo, ampak nisem tega takoj pokazala Maretu.

IMG_5448

No, po začetni vročici se je pričel solo nastop ženske striptizerke in končno na odru zagledam lepo popolnjeno žensko. Ne najbolj suha ampak zares seksapilna. Verjetno sej je kar na daleč videlo, da sem se takoj bolje počutila, ker je bilo več kot jasno, da smo lahko tudi malce bolj polna dekleta hudo seksi. “Bravo organizatorji!” sem si rekla sama pri sebi. Po aplavzu in navdušenju sodeč, tudi drugi niso nič manj uživali. Mare je med showom stopil za mano in me objel od zadaj. Zazdelo se mi je, da je tudi njemu mačka malce napolnila hlače. Ker sem že tako preveč radovedna, sem se morala prepričati, če je res. Obrnem glavo levo, desno in še enkrat levo (kot prvošolec na prehodu za pešce) in ker je bil zrak “čist” sem ga z desno roko prijela za izboklino v hlačah. Ni pričakoval, mu je pa hudo pasalo. Vedla sem, da ne smem biti predolga, ker bo drugač itak “pizdarija”. No, sledile so običajne scene, stiptizetar povabi gor srečnico iz publike in se meče po njej. Množica je čist uživala, vsaj tako je bilo videti.

Malce smo se sprehodili po sejmu in se kmalu tudi ustavili ob stojnicah z erotičnimi igračkami in perilom. Kaj vse se prodaja, za pol stvari spol ne vem kaj, kam in kako bi jih vtaknila. Vmes zagledam dildote, podobne tistim, ki jih imam doma, samo večje. Misli mi za hip uidejo na domač kavč, ampak se kmalu spet zberem in zataknem za obešalnik erotičnega perila. Izgledalo je, da so pomanjkljivi kosi najinima žrebcema kar všeč …

David je imel super idejo in sicer, “vzemimo vsak 20€, se razidimo, in vsak od nas kupi nekaj… Zase ali za partnerja. Potem pa šele doma pokaže, ali vtakne partnerju.”. Pa smo se razšli in tudi kar dolgo zbirali, ker je bilo ogromno izbire in potem se seveda težko odločiš. Imela bi vse, sploh tisto kar je za vtakniti in vibrira … Oči so se mi zataknile na obojestranskem strap-on pasu, kupila pa sem nekaj drugega za mojega dragega oz. za njegovo mrcino.  Všeč mi je, ko sem poredna, pa ne vem zakaj.

 

Vsak je zase prosil za vrečo, da smo lahko zadevo skrivnostno speljali. Ker smo tako dolgo izbirali smo zamudili show zares hudega tipčka, smo pa pristali pod odrom, ki sta ga polnila kar dva. Na vrsti je bil “gay show”. Že takoj na začetku showa sem Davida malo sprovocirala: ”David, če bi z Maretom rada bila sama, greva midve lahko še na en deci”. Mare načeloma ni proti gejem, ne vem pa, če mu je z užitkom spremljal dogajanje na odru. Meni in Karin je kar pasalo, nikoli še nisem videla, da se dva nabildana moška šlatata in slačita na odru. Kljub temu, da ne maram dolgih las na tipčkih, mi je bil simpatičen, ko je grabil za rit svojega soigralca. Opa, opa, nisem mislila, da se bosta do konca slekla.. Joj.. noro… no, najina fanta nista bila tako navdušena, nista pa gledala v tla.

IMG_5907

Uf, mislim, da smo bili vsi potrebni novega kozarčka. Pa tudi čas je letel kot nor. Pred nami sta  bila še dva šova – lezbo in seks v živo. Karin se je očitno vinček že res dobro prijel, ker mi je na sredini lezbo šova na uho prišepnila: ”Tole moram pa enkrat v življenju poskusiti!” in njene tople ustnice so se dotaknile mojega mešička. Ne vem ali je bilo zanalašč ali pa le posledica pomanjkanja ravnotežja. Nikoli nisem razmišljala, da bi bila z žensko, ampak to je še meni dalo misliti. Filing, ko se tabuji, ki jih imamo, brišejo iz sekunde v sekundo, je fenomenalen.  No, tudi alkohol, definitvino pomaga, ampak … Ne vem, no. Kar zbegana sem bila.

Bili smo pred zadnjim velikim dejanjem. Še nikoli nihče od nas ni videl seksa v živo. Ja, vsake toliko je vsak že videl, kako sta se dva malo preveč božala na plaži, ampak ne pa tega … Začelo se je s predigro, ki pa je hitro napredovala. Pomojem kar prehitro, vsaj po obrazih gledalcev sodeč, ki so bili vsi kar precej “stoned”. Z nami vred. Po koncu šova smo se samo pogledali in oči so govorile o tem da se vsi strinjamo, da smo v tem večeru videli DOVOLJ!

Čas za odhod in kar predvidevala sem, da bosta ona dva na zadnjih sedežih s predigro začela “prezgodaj” . Ampak, kaj reči paru, ki je ves zrajcan ravno prišel iz 5-urne seks terapije? Vsakič, ko sem videla, da naju ne moreta videti, sem Maretu segla na hitro za hlače. Kje smo na koncu pristali in kako se je končalo pa rajši ne povem. Lahko edino rečem, da nisva imela prilike preizkusiti tistega, ker sva kupila na sejmu…

 

Aja, pa naša imena v tej zgodbi sem si izmislila, ker nikoli ne veš kdo vse to bere.

 

 

xoxo  Zapeljivka