AKROBATSKI PLESALEC RONNIE

Kdo je Ronnie?

Ronnie, aktivni član artistično plesne skupine slačifantov Hunks of Desire, je plesalec in akrobat izklesanega telesa, ki slovi po dodelanih nastopih, energičnih performansih in dih jemajoči scenografiji, s katero popestri svoje ekshibicije. Na odru je nepredvidljiv, neugnan in nepozaben, slovenskim obiskovalkam in občudovalkam pa se bo na 9. sLOVErotiki predstavil prvič.

Kako osvaja svoje občudovalke?

Ronnie je cenjen zaradi izdelane koreografije, vročih striptiz nastopov in izredne sposobnosti animiranja pripadnic lepšega spola, ki se med njegovimi performansi nebrzdano razživijo. Pri ženski publiki žanje uspehe tudi s svojo osebnostjo in zapeljivim nasmehom. Ljubezen do poklica pojasni z besedami, da ni bolj vznemirljivega občutka kot je nastopati na odru, medtem ko pod njim vrešči na stotine žensk. To preprosto moraš imeti rad, pravi, to je zanj najljubši adrenalinski šport.

Kakšna je njegova filozofija?

Ronniejevo načelo je prijetno s koristnim, njegov cilj pa je z artističnim pristopom, ki povzdiguje umetnost čutnosti in erotičnega plesa, osvojiti poglede deklet in žena, gospa in gospodičen, dam in punc, ki mu naklonijo pozornost. Med dinamičnimi predstavami ne skopari s svojimi čari in artističnimi spretnostmi. Z ambicioznostjo in željo po uspehu bo zagotovo postal ljubljenec obiskovalk celjskega erotičnega sejma.

Kaj mu je všeč pri ženskah?

Pri nasprotnemu spolu najbolj ceni odprtost srca in duha ter porednost in domiselnost v spolnosti. Energičen in zabaven Brazilec, po rodu iz Ria de Janeira, si je po zaslugi razgledanosti in smisla za humor v očeh navdušenih občudovalk že večkrat prislužil naziv sanjskega slačifanta in enega najbolj postavnih plesnih artistov. Pravi, da mu je všeč, ko ženske spravlja ob pamet tako, kot ženske njega spravljajo ob pamet.

Kje ga lahko srečate?

Ronnie tako kot večina njegovih kolegov ljubi nočno življenje. Zvečer se najraje odpravi v kakšen nočni klub, kjer lahko izživi svojo plesno strast. Noč pa najraje zaključi v intimni družbi kakšnega novega dekleta. Najbolj se zabava, ko z ostalimi fanti iz skupine Hunks of Desire obišče nove kraje, kjer še ni bil, in zapeljuje dekleta, ki kmalu podležejo njegovim osvajalskim spretnostim.

Spletna stran:
http://www.hotstuffentertainment.ie