DIVJA MAČKA TYRA MOON

Kdo je Tyra Moon?

Pornesa manekenskih proporcev Tyra Moon na oder 9. sLOVErotike prihaja z Madžarske. V štirih letih intenzivnega dela na področju zabavne industrije za odrasle se je povzpela na sam vrh najbolj priljubljenih evropskih starlet. Na trdoerotičnih odrih namerava ostati še dolgo, saj želi dodobra izkoristiti priložnost, ki se ji je ponudila, in kovati železo dokler je vroče.

Kako osvaja svoje občudovalce?

Tyra je profesionalka, ki pred kamero počne vse. Prakticira analni seks, lezbo scene, skupinski seks in ni moškega na tem svetu, ki bi ga Tyrine veščine in obline pustile hladnokrvnega; razlika je le v tem, da nekateri to takoj priznajo, drugi pa navzven tajijo in raje na skrivaj uživajo v njenih scenah. Za uspehe na evropskih odrih industrije za odrasle se ji zaenkrat ni treba bati, saj njeni trdoerotični prizori spadajo med najbolje prodajane.

Kakšna je njena filozofija?

Tyra Moon vedno in povsod sodeluje samo z ljudmi, ki se spoznajo na svojo obrt, s profesionalci, ki vedo, kaj hočejo. Tudi nadebudnim novinkam, ki vstopajo v ta posel, svetuje, naj sodelujejo samo s preverjenimi imeni. V tem poklicu je namreč tudi veliko nesposobnih ljudi, ki želijo punce le izkoristiti. Njene izkušnje niso bile vedno prijetne, ampak delo v trdoerotični industriji ji je kljub vsemu všeč. Rada seksa pred kamero in zaveda se, da gre v osnovi za posel. Dekleta, ki nimajo dovolj trdnega značaja, se kmalu zlomijo in odnehajo.

Kaj jo privlači pri moških?

Tyra ima rada moške, ki znajo razmišljati s svojo glavo, niso ujetniki predsodkov in izžarevajo trden značaj. V intimnih odnosih in zasebnem življenju rada sprejema, a še rajši daje, pri tem pa zna biti zelo izbirčna. Pazi namreč, da se v posel ali ljubezensko razmerje spusti samo s tistimi, s katerimi se zares dobro razume.

Kje jo lahko srečate?

Tyra Moon je redna in zelo zaželena gostja vseh evropskih erotično obarvanih festivalov, med njene hobije pa se uvrščajo gledanje filmov, branje knjig, fitnes in potovanja, ki jih v njenem poklicu nikoli ne zmanjka. Tyra je je pač tam, kamor jo pripeljeta radovednost, pustolovska žilica in nezgrešljiv občutek za dober posel in ognjevito zabavo.

Spletna stran:
www.legalporno.com/model/3352/tyra_moon