NEŽNI GROBIJAN TYSON

Kdo je Tyson?

Tyson je slačifant in plesalec iz razvpite artistične skupine Hunks Of Desire, ki profesionalni striptiz razume kot profesionalni šport. Na 9. sLOVErotiki se bo slovenskemu občinstvu ženskega spola predstavil prvič – in to na višku slave, saj postaja eden najbolj razvpitih, najbolj angažiranih in najbolj delavnih slačifantov na evropski klubski sceni.

Kako osvaja svoje občudovalke?

Ambiciozni artistični umetnik, kar Tyson nedvomno je, si želi na dolgi rok ostati v formi in na vrhu lestvice zanesljivih oziroma vsestransko zaželenih slačifantov, zato je na začetku kariere trdno sklenil, da bo temeljito discipliniral svoje življenjske in prehranjevalne navade. Kajti ženskam je, po njegovih izkušnjah, v filmih ali na sceni všeč tisto, kar jih navadno privlači pri partnerjih v resničnem življenju.

Kakšna je njegova filozofija?

Tyson pravi, da je za uspeh v tej veji zabavne industrije za odrasle pomembno to, da se brez predsodkov predajaš umetnosti striptiza. Brezpogojno te morajo privlačiti ženske vseh postav in starosti, ti pa moraš privlačiti občinstvo obeh spolov. Na evropskih odrih je konkurenca namreč precej huda in neizprosna, zato je za ta posel potrebna močna koncentracija, dobra kondicija, skladno telo, ki se ga ne sme zanemarjati. Zato Tyson ostaja vzdržljiv, zanesljiv in čuten.

Kaj mu je všeč pri ženskah?

Tysona pri nežnejšem spolu najbolj privlačijo predanost, domišljija in ognjevitost. Nastopa za svobodomiselne ženske in zanje gre do konca tako, da ne gre do konca in preseneti takrat, ko tudi njegovo najbolj neučakano žensko občinstvo to najmanj pričakuje. Tyson je po besedah občudovalk zabaven, vztrajen in dinamičen, poleg odličnih artističnih spektaklov pa slovi tudi kot duhovit in vsestransko zanimiv sogovornik.

Kje ga lahko srečate?

Tyson sodeluje tako rekoč z vsemi vodilnimi nočnimi klubi in organizatorji erotičnih sejmov širom po Evropi. Kot visoko cenjen slačifant nastopa z najbolj vročimi zvezdniki moškega striptiza. V prostem času in zasebnem življenju se najraje ukvarja s fitnesom in ekstremnimi športi, rad potuje, spoznava nove intimne prijateljice in gleda akcijske filme.

Spletna stran:
http://www.hotstuffentertainment.ie