Krila ljubezni

Predstava prikazuje mitsko igro črnega in belega laboda. Glavno sporočilo je, da ko se ženske združijo v Ljubezni in Erosu, vsa negativna magija izgubi svojo moč.

 

Ananga Ranga – Starodavna umetnost Erosa

Predstava črpa iz starodavne indijske knjige z istim naslovom in razkriva skrivnosti orientalske umetnosti ljubljena v poetski koreografiji, ki temelji na erotičnih pozah s svojimi specifičnimi energijami in notranjimi stanji.

IMG_8703

Svet božanskih vodá

Alegorična pripoved, postavljena v kraljestvu oceana, kjer cela vrsta arhetipskih bitij komaj zaznavnega astralnega sveta razkrije svojo specifično lepoto, erotiko in ljubezen.

 

Dombi – Ljubimka Boga

Koreografska uprizoritev  vzhodnjaške zgodbe o modrosti kralja, ki je izbral ljubezen in duhovno iniciacijo namesto bogastva in moči. To je zgodba o odpovedovanju in hitri preobrazbi skozi moč tantričnega Erosa.

 

Kama Sutra – Svatba v Nebesih

Kama Sutra dobesedno pomeni »božanski zakoni erotične sle«. Vzvišeno strastno zlitje moškega in ženske ni namenjeno popestritvi erotičnih užitkov, temveč je sredstvo za doseganje kozmičnega moškega in ženskega arhetipa ter kozmičnega stanja ljubezni, ki izvira iz združitve obeh.

IMG_8872

Čarobna igra ljubezni

Simbolična uprizoritev mita Stvarjenja, pri katerem se Univerzalna ženska kot moč stvarjenja poda v erotično igro z Ultimativno moško močjo zavesti. Profesionalno odigrana igra simbolizira popoln nadzor nad ustvarjalnimi energijami, odvija pa se na meji med iluzijo sveta in Božansko resničnostjo.

 

KALI – Dih časa

Zgodba ljubimcev, ki lahko prestaneta preizkuse nepopustljive Boginje časa in si prislužita njeno milost le, če se nenehno spominjata božanskega cilja njune ljubezni: duhovne preobrazbe.

IMG_8882

APSARAS – Skrivnost iniciacije

Duhovna iniciacija skozi moč Erosa je najučinkovitejša in najvsemogočnejša izmed vseh oblik iniciacije, vendar je dostopna samo tistim, ki so nanjo pripravljeni, ki so odprli svoja srca Božanski Ljubezni in pridobili popoln nadzor nad vsemi energijami v svojem notranjem vesolju.